Tato nabídka není kompletní. Pokud jste cokoliv nenalezli, prosím, kontaktujte nás.

Umělé rostliny nové generace

Umělé rostliny nové generace rozzáří Váš interiér!

 Untitled 1

Chcete žít obklopeni zelenými rostlinami, ale nemáte čas na jejich pravidelnou údržbu a péči?

Nedaří se vašim živým rostlinám tak, jak byste si představovali a přáli?

Pak máme pro Vás výborný tip. Vsaďte na kvalitní umělé rostliny, které na první pohled nerozeznáte od těch živých.

 

Zkrášlete si Váš interiér nebo exteriér zelenou stěnou, fikusy, olivovníky, palmami, bambusy, citrusovníky, rozkvetlými ibišky a mnoha dalšími druhy, aniž byste se museli obávat vlivu nepříznivých klimatických podmínek, plísní a škůdců! Zapomeňte na kompromisy mezi praktičností a estetičností a žijte jako v ráji!

2_Palma Cycus 180+200+240cm


Doba se mění!

IMG_20170316_153324_1

 
  Mnoho z nás si pod pojmem umělá rostlina představuje lacině vyhlížející nevzhledné monstrum,
které pouze chytá prach.

  Doba se však mění! Tajemství přirozeného vzhledu umělých rostlin nové generace mimo jiné spočívá v použití přírodních kmenů, které dodávají rostlinám realistický vzhled.

  Tyto skvělé a profesionální imitace naleznou uplatnění v bytech, kancelářích, komerčních prostorech všech typů a velikostí, aquaparcích a wellness centrech, školách, restauracích, různých klubech atd.

  Imitace listů, květů nebo plodů jsou vyrobeny s maximálně propracovanými detaily a obvykle i z materiálů, které jsou vysoce věrohodné a přirozené i na dotek.

 

Vděčná imitace

Umělé rostliny nové generace patří mezi výrobky, které nám zpříjemní a zjednoduší život. V porovnání se živými rostlinami, které vyžadují pravidelný přísun živin a odpovídající péči, představují jejich imitace velmi ekonomické řešení, a to vzhledem k jejich pořizovací ceně a následným nákladům. Svou povahou tento druh rostlin šetří Vaše peníze i čas. Navíc si tento typ rostlin pořizujete bez rizika vadnoucího efektu. Vaši místnost tak mohou zdobit i rostliny, jejichž pěstování v našich klimatických podmínkách lze považovat za nadlidský úkol. Další výhoda těchto vděčných imitací rostlin spočívá například v tom, že nepředstavují žádné riziko pro alergiky. Umělým rostlinám pochopitelně nehrozí ani napadení škůdci a nemocemi. Za zmínku stojí také jejich velmi dlouhá životnost a snadná manipulace.

      artifiical_garden_uni_smallIMG_20190507_123853_1IMG_20190502_085216

 

Některé rostliny lze vyrobit i na zakázku v libovolném rozměru. A to včetně velkých vzrostlých stromů určených do velkých prostor.

IMG_20170919_115310

Na trhu jsou také k dispozici rostliny, které zcela nelze zařadit mezi ty umělé, ale ani mezi ty tzv. živé. Jedná se o zeleň, která se speciálním procesem zakonzervuje (tzv. stabilizace) a díky tomu si zachovávají svoje přirozené barvy a měkkost. Nevýhodou je jejich nižší odolnost,  omezenost v možnostech využití a kratší životnost.

                                

 

Kompletní servis

Pokud Vás imitace živých rostlin nebo jiné výrobky nabízené firmou Pianeta, s.r.o., zaujaly, prohlédněte si nabídku na webové stránce www.florum.cz. Kromě v úvodu jmenovaných interiérových rostlin, zde najdete také exteriérové rostliny, jako jsou například různé varianty buxusů, thují, cypřišů, cycasů apod.  nebo imitace živého plotu vhodná například na terasy a ploty.

Tea Leaf Crown 150cm                   IMG_0739

 

V případě vážného zájmu neváhejte kontaktovat distributora, který Vám ochotně poskytne podrobnější informace, zašle katalogy, nebo Vám poradí ohledně realizace  ve vašich interiérech i exteriérech. Dodací lhůta se pohybuje od dvou do dvaceti dnů, dokonce včetně zakázkové výroby! Při manipulaci s rostlinami jistě oceníte jejich nízkou hmotnost a čistou práci.

Jestliže si však na to sami netroufáte, neváhejte svěřit desénovou studii skládající se z několika variant i následnou instalaci včetně naaranžování odborníkům! I z obyčejné koupelny či zimní zahrady nebo holého obchodního centra vytvoří nádherný exklusivní prostor plný života!

DSCN3007

 

“Mercedes” mezi umělými rostlinami

Mezi špičku světových výrobců bezesporu patří italská společnost ILA.

Od počátku své historie nastavila ILA tzv. SEMINATURAL filozofii ve výrobě stromů a rostlin. Kombinace 100% přírodních kmenů (pocházejících ze zdrojů šetrných k životnímu prostředí a ošetřených pro dlouhou životnost a proti parazitům), nejlepších umělých listů a autentického italského řemesla je tím, co dělá jejich nadčasové výtvory tak jedinečné. Každý strom ILA je unikátní kus, který jednoznačně zvýší krásu prostředí, ve kterém bude umístěn.

Přírodní kmeny a umělá zeleň dokonale zkombinovaná

italským řemeslem a vkusem.